Bij Metaalhandel Henraath B.V. zijn we gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van diverse voertuigen. U kunt hierbij denken aan auto’s, heftrucks, vrachtwagens en andere voertuigen.
Zo focussen we ons met name op de inname van oude en kapotte voertuigen en het recyclen ervan. Daarbij richten we ons bij de in- en verkoop niet alleen op de Nederlandse markt maar ook op de export. Metaalhandel Henraath B.V. biedt daarmee een betrouwbare oplossing voor de inname van uw voertuig.

Autowrakken: auto recycling met vergunning

Een bijzondere categorie binnen onze inkoop en verwerking van ferro-metalen zijn de autowrakken. Een autowrak is een voertuig dat niet meer geschikt is voor gebruik op de weg vanwege schade, slijtage of andere redenen. Wij beschikken over de vereiste vergunning voor de verwerking en recycling van autowrakken. Op die manier worden de autowrakken op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier afgevoerd en gerecycled.

Eenvoudige en efficiënte ophaalservice

Het transport van voertuigen kan complex zijn. Bij Metaalhandel Henraath B.V. nemen we deze zorg graag uit handen door middel van een handige ophaalservice voor al uw voertuigen. Op afspraak worden de auto’s en autowrakken aan huis opgehaald. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een efficiënte en veilige ophaal procedure.

Vrijwaring

Op het moment dat u een voertuig bij ons inlevert, zorgen wij voor de administratieve afhandeling, inclusief een vrijwaringsbewijs. U ontvangt daarmee een officieel bewijs , dat u kunt gebruiken om aan te tonen dat u niet langer verantwoordelijk meer bent voor het voertuig. U bent dan niet meer aansprakelijk voor eventuele boetes, verkeersovertredingen of schade veroorzaakt door het voertuig na de datum van vrijwaring.

Een eerlijke prijs voor inkoop en verkoop van voertuigen

Bij Metaalhandel Henraath B.V. kunt u altijd rekenen op eerlijke prijzen die in overeenstemming zijn met de markt. Zo wordt er rekening gehouden met diverse factoren als de staat van het voertuig, het model en andere relevante aspecten. U kunt rekenen op transparantie en een eerlijke afhandeling.

Wat gebeurt er met uw voertuig na de inkoop?

Begrijpelijk dat u nieuwsgierig bent naar wat er gebeurt zodra u uw voertuig bij ons heeft ingeleverd. Allereerst wordt er een grondige inspectie uitgevoerd en wordt het voertuig meestal gedemonteerd. Hierbij worden verschillende materialen en componenten zorgvuldig gescheiden en klaargemaakt voor recycling. Dit omvat de recycling van diverse materialen, zoals inzameling van ferro- en non-ferrometalen.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor het inkopen of verkopen van voertuigen? Of heeft u nog andere vragen voor ons? Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken. Wij adviseren en helpen u graag bij de inkoop en verkoop van voertuigen!

Vragen of opmerkingen?