Hebt u in uw schuurtje oude apparaten liggen, die stuk zijn of simpelweg overbodig? Gaat u binnenkort verbouwen en wilt u graag op een verantwoorde manier uw oude ijzer afvoeren? Neem dan contact op met Metaalhandel VOF Henraath, gevestigd in Melderslo nabij Venray. Wij bieden service op maat, als het om metaalrecycling gaat!

 

Oud ijzer inleveren

Oud ijzer kan goed gerecycled worden. Door ijzer en andere metalen te recyclen, ontlasten we het milieu. Er hoeven dan namelijk minder grondstoffen voor nieuwe producten gewonnen worden. Er zijn verschillende soorten oud metaal die ingezameld kunnen worden. Dit zijn de non-ferro metalen (deze metalen zijn niet magnetisch) en de ferrometalen, waaronder oud ijzer en staal. Wij zamelen materialen in van particulieren, maar ook van bedrijven.

 

Als wij uw metaal ontvangen, zorgen wij ervoor dat de recycling op een verantwoorde en milieubewuste manier wordt uitgevoerd. Wij zijn een gecertificeerd metaalrecyclingsbedrijf en blijven alle ontwikkelingen op het gebied van milieu volgen. Zo werken we samen toe naar een circulaire economie.

 

Onze andere diensten

Naast dat u naar ons toe kunt komen om uw metalen in te leveren, kunnen wij ook bij u langskomen. Ook voor de in- en verkoop van auto’s en andere voertuigen bent u bij ons namelijk aan het juiste adres. Wij kunnen deze voertuigen op afspraak bij u thuis ophalen. Als wij uw oude auto opkopen, krijgt u van ons direct een vrijwaringsbewijs.

 

Naast de in- en verkoop van voertuigen plaatsen wij ook gratis containers om bij panden die (deels) gesloopt worden. Zo kunnen wij alle materialen die recyclebaar zijn op een verantwoorde en efficiënte manier verwerken. Ook het slopen kunnen wij voor onze rekening nemen.

 

Neem contact met ons op!

Als u oud ijzer inleveren wil of als u vragen heeft, dan kunt u ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Daarnaast staat er een inzamelingsbak voor de poort van ons bedrijf nabij Venray. Hier kunt u 24 uur per dag uw oud ijzer achterlaten. Deze bak wordt door middel van camerabewaking door ons in de gaten gehouden. Kies voor milieubewuste recycling van uw metalen door Metaalhandel VOF Henraath!