Bent u voor uw bedrijf of als particulier in de omgeving van Venray op zoek naar een betrouwbare metaalhandel die gespecialiseerd is in metaalrecycling? Dan bent u bij ons op de juiste plek om uw ferro- en non-ferrometalen kwijt te raken. Onze metaalhandel koopt en verkoopt ferro-metalen en non-ferrometalen van ondernemingen en particulieren op, voor een eerlijke prijs. Naast metaalinkoop en metaalverkoop zijn wij als bedrijf ook actief met het inkopen, doorverkopen en verwerken van oude autowrakken, sloopauto’s, heftrucks en vrachtauto’s. Ook oude machines, witgoed en bruingoed wordt door ons ingenomen. Dus voor nagenoeg elk soort metaalafval bent u bij ons op de juiste plek.

Als u er als ondernemer of inwoner in Venray voor kiest om gebruik te maken van onze dienstverlening en de inname van metalen door ons laat verzorgen, kiest u verstandig. Als expert in metaalrecycling heeft ons bedrijf namelijk de nodige voordelen te bieden. In de eerste plaats hanteren wij een speciale service, door containers voor metaalafval te plaatsen bij ondernemingen, bedrijven, verenigingen en particulieren die van hun oude metaal af willen. Dat maakt het inzamelen van ferro- en non-ferrometalen natuurlijk een stuk eenvoudiger. Deze containers worden op het door u gewenste moment ook weer door ons opgehaald.

Een tweede reden om voor de dienstverlening van onze metaalhandel te kiezen, is dat u een eerlijke vergoeding krijgt voor het oude metaal dat u bij ons inlevert. U bent dus snel en voordelig van uw metaalafval af en krijgt er ook nog eens een mooi bedrag voor terug. Veel gemakkelijker kunnen we het u niet maken!

Ten slotte levert de metaalrecycling die wij aanbieden een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. De inname van metalen, autowrakken en het hergebruik van metalen na recycling, biedt een belangrijke bijdrage aan de circulaire-economie die vandaag de dag steeds gewenster en algemener wordt!